In memoriam

Baila Marajuyo

(pE Vulkan Markus Marajuyo x Hinsley Marajuyo)
* 12-06-2004   † 25-08-2014

       

In januari 2008 zag ik haar foto op de herplaatsingspagina van de site van Willem en Marijke. Ik was op slag verliefd, maar ik had al een hond. ‘Waarom mail je niet voor meer info?’, was de vraag. Maar van mailen, kwam bellen en kijken. Ik was verkocht en zooooooooo verliefd!

Op 1 maart 2013 kwam ze bij mij wonen. Zij kon niet tegen onrecht en wees zelfs mijn reu terecht toen hij onterecht aan het corrigeren was. Wat een geweldig moment! Baila was een echte dame, een meisje-meisje. Ze had een mooi, sociaal en puur karakter zowel naar mensen als naar dieren. Ze was respectvol. Confrontaties ging ze niet aan en ging ze uit de weg. Het was een meisje met een zacht karakter. Corrigeren was niet nodig. Soms een lichte stemverheffing, maar meestal kon ik haar met liefkozende woordjes en naampjes mee roepen. En omdat ze zo goed luisterde, liep ze ook heel vaak los. Baila was een knuffelgat eerste klas.

We hebben veel leuke dingen met elkaar gedaan: G&G, behendigheid, workshops hersengymnastiek en om niet te vergeten onze lange wandelingen met en zonder (honden)vriendjes. De bal was voor haar de allerhoogste beloning. Ze vond het heerlijk om achter dat ronde ding aan te rennen en terug te brengen.

Om heel eerlijk te zijn, kan ik geen enkele negatieve eigenschap van haar noemen. Ze was gewoon PERFECT! We mochten graag bij elkaar in de buurt zijn.

Ik had nog zoveel plannetjes met haar. Ik wou nog graag met haar trainen, haar nog beter willen leren kennen. Ik wou haar nog lekker laten verwennen bij de kapper. Ik had haar nog veel langer bij mij willen hebben en nog heel veel willen knuffelen. Maar dit alles is allemaal zo snel gegaan.

Lieve schat, ik ga je ontzettend missen mooie, knappe, lieve en perfecte meid! Bedankt dat je bij mij hebt willen wonen en dat ik je vrouwtje mocht zijn!

Willem en Marijke, dank jullie wel dat jullie Baila aan mij hebben toevertrouwd!

Dikke kus en knuffel,

Alice

Terug

Copyright © 2014 Marajuyo
Datum van laatste update: 29 augustus 2014.