In memoriam

Julie Marajuyo

(Elite B, Jason de la Douce Plaine x Elite B, Jisca van 't Belgisch Schoon)
* 22
juli 1998 02:18 uur  † 27mei 2013 16:56 uur

Lieve Julie, we hielden je voor het eerst in onze handen op 2 augustus 1998 en voor het laatst op 27 mei en ben je rustig in onze armen ingeslapen. Bijna vijftien jaar hebben we van je mogen genieten en dat hebben we ook zeker gedaan. We hebben genoten van je geweldige karakter, waarmee je bij velen een speciaal plaatsje in het hart hebt weten te veroveren. We hebben samen genoten van de vele cursussen, zoals gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, UV en doggy dancing. Je hebt ons enorm geholpen bij de opvoeding van Tsherna en jaren later van Tinka; zij kopieerden jouw goede gedrag. Je “hielp” ons altijd bij het tuin spitten door herhaaldelijk in de spa te happen en je “hielp” de eigenaren van de honden in het Schiedamse park, die altijd blij waren als je de hele meute meenam in je rit langs het spoor om een trein “weg te jagen”. Je bleef dat ook langs het spoor in Capelle tot niet zo lang geleden volhouden. Je bijnaam “Black & Decker” kreeg je in het Schollebos vanwege je gulzigheid tijdens het uitdelen van brokjes. Die gulzigheid heb je overgehouden aan een operatie aan je slokdarm nadat je een op straat gevonden karbonadebot had verorberd. In totaal heb je vijf operaties doorstaan. Tijdens de laatste operatie kreeg je een hartstilstand, maar ook die overleefde je. Het lopen werd het laatste jaar moeilijker vanwege je doorgezakte voorvoeten, maar dat hebben we opgelost met een DoggyRide, waar je al snel met gemak in sprong en je zo toch mee kon op lange wandelingen in het park. In november 2012 kreeg je kort na elkaar twee hersenbloedingen, maar ook daarvan wist je goed te herstellen.

Nu, na een korte periode van snel afnemende kracht en verminderde eetlust, wat voor jou heel bijzonder is, hebben we besloten je te laten gaan.

Lieve, lieve Julie, ons verdriet is heel erg groot, maar we zijn ook enorm dankbaar dat je zo lang bij ons mocht zijn. Kanjer, je houdt voor altijd een plaatsje in ons hart.

Willem en Maryke, dank dat jullie ons in 1998 de opvoeding van een pup toevertrouwden, dank voor jullie adviezen door de jaren heen en heel veel dank voor jullie steun in de laatste moeilijke dagen.

Ronald en Corrine Verboom, Tsherna van ’t Belgisch Schoon, Tinka Marajuyo

Terug

Copyright © 2013 Marajuyo
Datum van laatste update: 28 mei 2013.