Reacties

Datum

Reacties op de nieuwsbrief van 16-12-2011


22-01-2012

Hallo Willem en Maryke,

Wat jullie betreft... van mijn kant alleen maar lof. Fijne lieve betrouwbare honden, zeker met kleine kinderen, een goed karakter en ook waaks.
Ik kan bij jullie altijd terecht voor raad en advies. Gelukkig is dat nu niet nodig, maar met Ciska, toen was ik wat blij dat ik steeds even langs kon komen en mailen. 

Ik wens juillie een goed jaar!
Hartelijke groet,
Eveline Martens


02-01-2012

Dag Marijke & Willem!

Wij hebben grote bewondering voor de inzet en professionaliteit waarmee jullie werken. Wij hebben aan Upper Kito een fantastische hond. Een werkhond én een huishond. Een dier dat meer dan gemiddeld voldoet aan de eisen voor een Groenendaeler. K rachtig, I ntelligent, T rouw, O plettend.
Groenendaelers kunnen overdreven terughoudend zijn tegenover vreemden, dat is hier niet het geval. Hij gaat ervan uit dat mensen deugen. Maar mocht blijken dat dat niet zo is dan kunnen ze het krijgen. Groenendaelers zijn ook snel angstig, nerveus. Ook dat is niet het geval: hij is voor de duvel niet bang en als ie al eens zijn twijfels heeft of iets wel helemaal veilig is, gebruikt ie zijn verstand en raakt niet in paniek. Kom er maar eens om! Het is ook een hond met een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Waar ie dat vandaan haalt weet ik niet, maar ik kan aan de hond zien of ie vindt dat ie straf verdient, ook al is het een overtreding die ie nog niet eerder heeft gemaakt. En of de katten straf verdienen, en of er buiten iemand straf verdient....
Van foklijnen en beste kruisingen heb ik geen verstand, dus ik zou niet kunnen zeggen of deze kwaliteiten ook erfelijk in de lijn bepaald zijn. Maar zeker is dat de lessen die de pups al in hun vroegste dagen hebben geleerd - kennis maken met kinderen, pannen, potten, stofzuigers, grasveldjes, tractoren, andere honden,  noem maar op- van enorm grote waarde is voor hun verdere ontwikkeling. Ook het feit dat jullie met de pups als ze zes weken zijn naar het winkelcentrum gaan. Dat is arbeidsintensief, je neemt er bovendien een zeker risico mee, maar het resultaat is zo overduidelijk gunstig dat het de moeite meer dan waard is. Al deze zaken leveren vrolijke, evenwichtige honden op die de wereld onbevangen tegemoet treden. En dan zijn ze nog mooi ook! 

Ook de dingen die ik maar even samenvat onder het kopje Nazorg verdienen ronduit complimenten. Ik heb meer dan eens een goed advies gekregen als ik een vraag had, en nog razendsnel ook.
En de nestreünie op 2 oktober was een waar feest. Alleen het weer vond ik wat overdreven......
Kortom, bij Marajuyo is kennis van zaken, toewijding en een onvermoeibaar enthousiasme aanwezig, en dat is voor de honden én hun bazen van onschatbare waarde.

Hartelijke groeten,
Paul en Trudy van de Wiel – van Rijswijk


31-12-2011

Hallo Willem en Marijke,

We kunnen niets dan goed over de kennel Marajuyo en jullie enthousiasme zeggen. Toen we een groenendaeler zochten, vonden we in eigen land (België) niet direct wat we zochten en dus ging we maar naar onze noorderburen.  Een eerste kennismaking kon ons reeds overtuigen van de ernst waarmee jullie het ras fokken en van jullie bezorgdheid omtrent waar jullie pups terecht komen (wat niet van alle fokkers kan gezegd worden). Gelukkig werden we goedgekeurd als toekomstige eigenaars van een Marajuyo-hond. Ook nadien konden en kunnen we altijd terecht bij jullie met vragen. Ook de activiteiten die jullie als kennel organiseren vinden we top. Ook als is het ver rijden, toch proberen we zoveel mogelijk aanwezig te zijn op deze activiteiten. Niets dan goeds dus… jullie zijn prachtige mensen met het hart voor de groenendaeler op de juiste plaats. Als we in de nabije of verdere toekomst beslissen om er terug een groenendaelertje bij te nemen, keren we zeker terug naar jullie.

Groetjes,
Vicky en Sledge


31-12-2011

Hallo Marijke en Willem,

 We willen jullie bedanken voor alle aandacht die jullie aan ons geven nadat we Yazir gekocht hebben en we stellen het zeer op prijs dat jullie via mailing contact houden. We zijn inmiddels ook lid van de Nederlandse bond van Belgische herders honden en zien via het blad ook jullie verrichtingen.

Henk en Paula Spikmans


28-12-2011

Beste Maryke en Willem,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede zorg die jullie de honden geven en ook de begeleiding aan de baasjes van jullie honden.
Wij hebben dit zeer positief ervaren. Mensen om ons heen die we vertellen over jullie betrokkenheid voor de honden en hun baasjes vinden dit zeer positief en zouden willen dat alle kennels zo met hun honden omgingen.

Groeten, Jolanda en Michel Ekelschot


27-12-2011

Hallo Marijke en Willem, 

Eigenlijk kunnen we alleen maar positieve ervaringen bedenken over groenendaeler kennel Marajuyo.
Toen onze honden nog pup waren {tot 8 weken} waren we altijd welkom om langs te komen. Maar toen we de honden thuis hadden hebben jullie altijd klaar gestaan als we vragen hadden , ook toen onze pup erg ziek werd hebben jullie ons enorm geholpen en toen ze uiteindelijk moest inslapen zijn jullie langs geweest en hadden er net zo veel verdriet om als wij. Ik denk toch niet dat veel fokkers dit jullie nadoen. Onze Groenendaelers zijn nu 4 en 1 jaar en als er wat is kunnen we nog steeds bij jullie terecht.
Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat jullie absoluut geen honden in het asiel laten belanden, maar jullie uiterste best doen om een nieuw adres voor ze te vinden of ze zelf terug nemen.
De pups worden ook zeer goed gesocialiseerd en zijn daardoor enthousiaste en vrolijke nieuwsgierige honden.
De jaarlijkse nieuwjaarswandeling is ook ieder jaar een succes met toch wel gemiddeld 50 Marajuyo Groenendaelers bij elkaar dus waarschijnlijk allemaal tevreden hondenbezitters.
Niets negatiefs dus over Marajuyo. Ga zo door en geniet van jullie honden. 

Groetjes, Fam. Krommenhoek, Numansdorp


23-12-2011

Beste Willem en Maryke,

De contacten die we met jullie hebben, stellen we zeer opprijs. Leuk om te horen hoe het met de nestgenoten gaat en jullie betrokkenheid en interesse in de pups, ook als ze ouder zijn geeft een goed gevoel.
De Nieuwjaarswandeling is wel het hoogtepunt, al die Groenendaelers bij elkaar, echt super leuk. WE KEEP IN TOUCH.

Groetjes, Hetty en een poot van Ulja


20-12-2011

Goedemiddag Willem en Marijke, 

Onze ervaring met jullie is positief. Jullie betrokkenheid is groot en dat wordt gewaardeerd. Op het moment dat wij jullie nodig hebben gehad, en gelukkig is dit nog niet heel vaak geweest in de 9,5 jaar dat Woef en Kelt nu 4,5 bij ons zijn, maar áls het nodig was dan kwam er een antwoord waar we mee verder konden tot zelfs een huisbezoek aan toe!! En dat terwijl wij niet naast de deur wonen!
Zo wil ik graag het contact weergeven zoals wij het ervaren hebben en gaan er vanuit dat dit nog lang mag voortduren!!

Kees & Anne-Miek Koot
Woef & Kelt


19-12-2011

Lieve Marijke en Willem,

Wat fijn om deze nieuwsbrief te ontvangen met al het wel en wee van jullie kennel. Jullie zijn in hart en nieren betrokken bij al jullie honden en volgen ze dan ook hun hondenleven lang. Dat is een pluim waard!!

Liefs vanuit Beieren,
Magic,  Ria en Herbert Menzel


18-12-2011

Hoi Willem en Maryke,

Hartelijk bedankt voor het mooie en pakkende stukje. Wij hebben alleen maar hele positieve ervaringen met jullie, zoals jullie steeds weer op vragen reageren is gewoon top. De voorlichting vooraf en de begeleiding tijdens het hebben van een vriend is dan ook gewoonweg geweldig.

Groetjes, fam. Krijnen


17-12-2011

Hallo Willem en Marijke, wij hebben het laatste jaar niet veel contact gehad, maar toen deze er was hebben wij die als zeer prettig ervaren. Een poot en een knuffel van Hinda. Wij zijn erg blij met  jullie "hond". Fijne fokkers.
 
Hartelijke groeten van Lambert en Trijnie Koops


17-12-2011

Hallo Maryke en Willem,

We kennen jullie als mensen met het hart op de juiste plaats.
Die zoveel liefde geven aan mens en dier, waar andere nog wat van kunnen leren.
Maar ook die weten wat het fokken en hebben van honden inhoudt en die het kunnen over brengen naar mensen.
Jullie weten de liefde voor een Groenendaeler op een goede en mooie (juiste) manier over te brengen.

Harold Landman


Terug
Copyright © 2012 Marajuyo
Datum van laatste update: 22 januari 2012.